rakeback
  • May 27, 2021

Mula Dapatkan Lebih Banyak Rakeback Hari Ini

Bagi anda yang tidak hidup di bawah batu sejak beberapa tahun kebelakangan ini, anda sudah mempunyai akaun rakeback sekiranya anda seorang pemain poker dalam talian. Sekiranya anda tidak mempunyai rakeback untuk akaun poker anda, maka anda membayar laman web poker yang anda mainkan dengan wang yang semestinya ada di dalam poket anda dan anda harus mendaftar untuk akaun sekarang sebelum anda kehilangan satu sen lagi. Sebilangan besar pemain poker dalam talian sudah mempunyai akaun rakeback dan jika anda salah satu pemain tersebut, maka anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk melihat pilihan lain.

Kesepakatan rakeback rata-rata dalam industri adalah sekitar 30%, tetapi beberapa laman web poker menawarkan  download mega888 for ios lebih banyak daripada jumlah ini. High Pulse Poker adalah bilik poker baru yang akan menawarkan rakeback 50% kepada pemain mereka jika anda mendaftar untuk akaun sekarang. Sekiranya anda memperoleh $ 300 sekarang dari perjanjian rakeback anda setiap bulan, anda boleh mula memperoleh $ 200 tambahan setiap bulan hanya dengan membuka akaun baru dengan High Pulse Poker dan bermain poker dengan mereka.

Sekiranya anda hanya pemain poker kasual yang mencecah jadual sekali atau dua kali seminggu maka anda mungkin tidak akan melihat banyak perbezaan dalam penghasilan anda setiap bulan, tetapi jika anda bermain banyak poker maka anda boleh memperoleh ratusan . High Pulse Poker adalah bilik poker baru yang akan menggunakan suite perisian moden yang pastinya mempunyai pemain bercakap. Anda boleh melompat ke permukaan tanah sekarang dan tidak hanya bermain poker di rangkaian perisian baru mereka, tetapi anda juga akan mendapat wang tambahan setiap bulan dari peningkatan peratusan rakeback yang akan anda terima.

admin

E-mail : paypal@klikcpa.com

Submit A Comment

Must be fill required * marked fields.

:*
:*