• November 13, 2023

Sejarah Mesin Pinball

Artikel ini didedikasikan untuk sejarah dan juga butiran mengenai mesin pinball yang terkenal dan terkenal. Hari ini permainan ini tersebar di beberapa negara, ramai pemain secara langsung mencari aksi permainan ini yang sangat berbeza dengan kebanyakan permainan dalaman yang lain. Malah pub dan dewan permainan mempunyai banyak daripadanya hari ini. Kebanyakan mereka bermula dengan mesin lain, dan menambah beberapa mesin pinball pada pelbagai dan tawaran mereka Pasporbet.

Sesetengah jenis direka dengan sangat baik sehingga pengeluar terpaksa membuat 4 atau 5 jenis yang berbeza, terutamanya kerana pelawat suka bermain di atasnya. Mesin ini ialah sejenis atur cara tetap, disediakan kepada komputer yang mengawal setiap bunyi yang anda dengar.

Tidak lama dahulu pinball mengalami kejatuhan, dan ramai orang tertanya-tanya bagaimana ini boleh berlaku. Pada tahun sembilan puluhan dan lapan puluhan terdapat sekitar 5 syarikat matang yang menawarkan permainan dalaman jenis ini. Williams yang merupakan jenama terkenal membeli kesemuanya, dan syarikat itu yang memiliki lebih 80% daripada keseluruhan industri. Pada tahun 90-an dan lapan puluhan, mesin video melakukan dengan teruk, kerana ia tidak tahu banyak dan tidak dapat mencapai tahap populariti yang tinggi.

Jadi apa yang berjaya pada masa ini? Mesin slot berjalan dengan baik seperti orang gila, dan percaya atau tidak, hampir semua orang mencari kemungkinan bermain untuk bidang ini. Ini semua tentang arah aliran, dan cara orang berkembang dengannya. Kami dapat melihat dengan jelas kesan peningkatan dalam jenis keseronokan yang serupa boleh menjejaskan mesin pinball untuk dijual. Realiti bahawa Williams juga mempunyai kawalan yang besar dalam ceruk slot kerana mereka memiliki dan menghasilkan beberapa jenis di sini juga, menyukarkan persaingan William untuk mengejar mereka. Pada tahun 2000 Williams membuat keputusan untuk menghasilkan satu siri mesin yang sepatutnya mempunyai tujuan untuk memperkayakan pasaran dengan model baharu, dan mereka sebenarnya melakukannya dengan baik. Kebanyakan tempat yang lebih besar dan terkenal di mana seseorang boleh bermain pelbagai variasi pinball pastinya California. Negeri ini adalah rumah permainan, dan ramai orang yang sukakan keseronokan melawatnya hanya kerana aspek ini.

admin

E-mail : paypal@klikcpa.com

Submit A Comment

Must be fill required * marked fields.

:*
:*